HomeHelpSearchCalendarLoginRegister

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 01, 2010, 05:41:56 AM

Login with username, password and session length
Search

News
Gozba na Banovom brijegu 2 - 10.7.2010.
http://www.larp.hr/forum/index.php/topic,915.0.html

Stats
11269 Posts in 582 Topics by 179 Members
Latest Member: morgancasse
+  Udruga "Ognjeni Mač"
|-+  LARP - fantasy
| |-+  Naši LARP-ovi (Moderator: Tajnik)
| | |-+  LARP ŽUMBERAK FINAL
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Print
Topic: LARP ŽUMBERAK FINAL  (Read 14475 times)
Tajnik
Administrator
No-lifer

Jedno od 7 svjetskih zala.

View Profile WWW
« Reply #30 on: May 22, 2008, 07:40:20 PM »

Ovako.... karta sa cestama toga kraja ne postoji. Idući korak je google earth.... a inaće bjorn i ja idemo tamo u nedjelju slikati po putu. Pa nažalost neće biti karta pre precizna ali će biti snimka puta.

Pročitaj ovo prije nego se kreneš bahatit uokolo po selu.

http://www.proft.org/tips/evil.html

"Mormegal je paladin.
Paladin poštuje zakon,
a Mormegal JE zakon
prema tome Mormegal je paladin."
-neko rogato čudovište iz šume-
Lovro
Global Moderator
No-lifer

Your local unfriendly barbarian ...grr...

View Profile WWW
« Reply #31 on: May 26, 2008, 05:47:05 PM »

Put je vrlo jednostavan.

Prvo dođete u Jastrebarsko. Od tamo se uputite za naselje Čeglje i odmah poslije Čeglja, kod konzumovog dučana skrenete desno za Krašić/Breganu...
« Last Edit: May 26, 2008, 05:56:08 PM by Evadyn » Logged

Lovro
Global Moderator
No-lifer

View Profile WWW
« Reply #32 on: May 26, 2008, 05:49:17 PM »

Nakon što prođete naselje Vukšin Šipak ODMAH kod prve žute table (jako je mala) skrenete desno kod skretanja za Gornju Kupčinu.
« Last Edit: May 26, 2008, 08:17:46 PM by Mormy » Logged

Lovro
Global Moderator
No-lifer

View Profile WWW
« Reply #33 on: May 26, 2008, 05:49:22 PM »

Odmah nakon što ste skrenuli za Gornju Kupčinu prvo skretanje lijevo (to je jedno trokut križanje sa otokom u sredini idete lijevo NE PREMA GROBLJU)

Još 2-3km vožnje cestom kuće prestaju i nakon 200metara makadama (a oko vas je šikara 1.5 metara visoka i apsolutno neprohodna)i stigli ste!

Nakon toga dolazite do šume tj. larp terena.
« Last Edit: May 26, 2008, 08:20:02 PM by Mormy » Logged

Tajnik
Administrator
No-lifer

View Profile WWW
« Reply #34 on: May 26, 2008, 08:36:53 PM »

Evo finalni podaci:

Četvrtak početak igre 20.00. Kraj igre 06.00
Petak Početak igre18.00, kraj nedjelja 06.00.

Hrana:
Petak: većera u 19.00
subota: ručak 13.00-15.00, Večera 19.00-20.30

Po dolasku sparkirajte auto na obilježeno parkiralište, dođite do stola za prijave sa svim oružjima koja posjedujete, obavite prijavu (i plačanje događaja i prijava lika i dobivate in game novce tamo i provjeravaju se knjige čarolija, liste magija, boduju se oklopi koji nisu već bodovani....). Nakon toga skampirajte se, obucite i dođite ponovo do stola za prijavu. Od tada ulazite u igru. Zabranjeno šetanje van kampa ili interakcija sa ljudima koji su in game ako vi niste in game.

Postoje za sada 5 lokacija na kojima se može kampirati, po pravilu tko prvi njegova djevojka.

Kontakt telefon imate u slučaju ićega. pročitajte pravila ponašanja na događajima, pročitajte pravila, i znajte da ta pravila stoje.

« Last Edit: May 28, 2008, 12:24:51 AM by Mormy » Logged

"Mormegal je paladin.
Paladin poštuje zakon,
a Mormegal JE zakon
Zlatko Kramparić
Ne pišem puno
*

View Profile
« Reply #35 on: May 27, 2008, 12:39:31 PM »

Sve je to fino divno i krasno. Lijepo ste se potrudili. No ima jedna napomena. Ta vaša lokacija uopće nije na Žumberku. Stoga mi nije jasno zašto ju reklamirate kao Žumberak. Bilo bi vam točnije to sve skupa nazvati od prilike LARP Jaska. A da, Žumberak zvuči zvučnije, tj. ljudima poznatije. Pitam li se zašto? Ili možda ne znate geografiju? Naselje Gornja Kupčina je na nadmorskoj visini od čitavih 161 m. Zapravo ni to me previše ne čudi od udruge čija je "siva eminencija" doslovce nepismena.
« Last Edit: May 27, 2008, 02:53:58 PM by Zlatko Kramparić » Logged

Lord Zlatko Kramparić, Patuljak, bard
Kosjenka
Guest
« Reply #36 on: May 27, 2008, 03:47:52 PM »

Sve je to fino divno i krasno. Lijepo ste se potrudili. No ima jedna napomena. Ta vaša lokacija uopće nije na Žumberku. Stoga mi nije jasno zašto ju reklamirate kao Žumberak. Bilo bi vam točnije to sve skupa nazvati od prilike LARP Jaska. A da, Žumberak zvuči zvučnije, tj. ljudima poznatije. Pitam li se zašto? Ili možda ne znate geografiju? Naselje Gornja Kupčina je na nadmorskoj visini od čitavih 161 m. Zapravo ni to me previše ne čudi od udruge čija je "siva eminencija" doslovce nepismena.

Nema potrebe za ovim animozitetom. Mozda je nasa greska sto smo to reklamirali kao Zumberak, no mislim da je to bitno jedino tebi. Ali sto je tu je, i sada necemo ispravljati reklamu jer nema svrhe. Ti ionako svoj LARP nazivas Rajski Vrhovi, tako ce i nas dobiti ime kada ce mu se dati.

Ti zadnja osoba koja nam treba davati savjete kako se reklamirati, pa te molim da se suzdrzis komentara.

Lijep pozdrav,
Zlatko Kramparić
Ne pišem puno
*

View Profile
« Reply #37 on: May 27, 2008, 05:07:06 PM »

Vi se reklamirajte kako god hoćete. Ja samo napominjem neke pojedinosti. A kaj se tiče reklamiranja nas - reklama nam nije niti potrebna. Imamo sve što nam treba i dobro nam je. Ionako naš teren na Budinjaku teško može podnesti više od 25 igrača, a da nas je vrijeme poslužilo bilo bi nas 15, što je dovoljno. I nas osmero se super provelo po kiši (pljuskovima) i hladnoći.

Mi smo se bili nešto dogovarali oko zajedničke organizacije LARPova prije nešto više od mjesec dana. Ja sam bio voljan za dijalog i kompromis. Vi ste međutim rekli jedno, a napravili drugo. I neka je tako. Nemam neki animozitet. Vi ste svi i dalje dobrodošli na Rajske Vrhove. Ja ću doći na LARP u Gronju Kupčinu samo na jedan dan (subota). Dolazim bez animoziteta u prijateljski posjet. Ako izrazite želju, ne moram i neću doći.

Kosjenka
Guest
« Reply #38 on: May 27, 2008, 11:27:42 PM »

Ivo, SVI su dobrodosli. Smiley
Tajnik
Administrator
No-lifer

View Profile WWW
« Reply #39 on: May 28, 2008, 12:27:00 AM »

AKO IMATE IKAKVA FINALNA PITANJA   OVO JE MOJ BROJ MOBITELA: 091/503-7492.  JA od srijede u 23.59 više neću vidjeti ovaj forum tako da imate 24 sata ako vam još šta nije jasno da pitate ovdije. nakon toga samo na mob.

"Mormegal je paladin.
Paladin poštuje zakon,
a Mormegal JE zakon
Alvin Adelard
No-lifer

Paladin

View Profile WWW
« Reply #40 on: June 01, 2008, 12:14:11 PM »

Evo ja cu prvi komentirati ovaj dogadaj.

Organizatorima: Svaka cast, organizacija je super, cak ste nas uspjeli zadrzati i po onoj odvratnoj kisurini, teren je jako lijep i iskoristiv, NPC-i su bili zakon.

Igracima: Takoder i vama svaka cast jer je bilo poprilicno puno kvalitetnog role playa i svi ste posteno igrali. Jedino malo off game spike treba smanjiti.

Pojedinacno igracima:  (ovo govorim ingame)

Obitelj Baksuz: sjajno obavljen posao u vodenju krcme, nudili ste postene poslove na kojima se fino profitiralo.

Abdul: imao si dobre stvari na prodaju i bio si posten.

Grofovi i ostalo plemstvo: u pocetku sam vas mrzio zbog vaseg postavljanja kao da ste superiorniji, kada sam vas bolje upoznao vidio sam da ima i u vama dobrote. Hvala na svim rundama koje ste platili.

Pjesmoštit: boreci se uz mene vidio sam tvoju pravu dusu i vjerujem da zasluzujes biti paladin, ponosi se time... nekoliko si mi puta pomogao u bitkakma, ako ti ja ikada budem u mogucnosti pomoci cu ti.

Egan (mislim da se tak pise): s tobom sam proveo dosta vremena i moram reci da mi je drago, casna si i postena osoba.

Srbi: zakon ste!! drago mi je bilo biti s vama u kampu i jos vise boriti se uz vas.

Maksimilijan: nismo se puno sretali ali smo u boju zajedno bili i zbog toga te postujem, neka te sreca prati.

Lythion: drago mi je da smo uspjesno suradivali u borbi protiv NNAXXARYYE. u mojim ocima vi ste novi ljudi.

Iskra: Iako si nas izdala, ja necu zaboraviti onaj put kada si mi izlijecila rane i zbog toga stajem na tvoju stranu ako ti ikada pomoc zatreba.

ok a sad offgame report:

Dogadaj je imao sve sto dobar larp treba imati. Tucnjavu, spletke, novac, elementarne nepogode, kvalitetan role play. Svaka cast sto smo igrali 3 dana bez da smo i poceli sa glavnim questom, ali ipak je bilo zabavno. Monsteri su bili poprilicno dobri i balansirani sto je jako dobro. Mala opaska na odredivanje lokacije sela. Teren na tom mjestu je neravan i jako smo daleko od krcme i plemickog ljetnikovca.

naj kul fightovi:

1. NNAXXARYYA- jednostavno zakon masovka.....smjesno ja kak se trudim postavit formaciju i kako se formacija unisti u 5 sekundi
2. Undeadovi- konkretno borba je bila dobra
3. Vuk- upada u krcmu i pokolje sve za stolo, jednostavno zakon

naj smjesniji trenuci:

1. okamenjena druidica s kojom se dodajemo medusobno
2. prdenje nakon graha
3. pijani seljaci pokazuju guzicu medvjedu

bum kasnije jos malo napisao sad mi se previse spava...
« Last Edit: June 02, 2008, 02:53:59 PM by Old Yoda » Logged

Presvetli Vikont Alvin Adelard Paladin Teutonskog Viteškog Reda, vitez Divove glave i reda Zlatnog Fazana, namjesnik te upravitelj Bergamota, nositelj medalje hrabrosti Banova Brijega, ponosni stanovnik Erlindola i Banova brijega.
SLAVA!!!!
Thalimar
Član Udruge
No-lifer

JA sam Kobold Bard

View Profile WWW
« Reply #41 on: June 01, 2008, 03:08:52 PM »

Evo i od mene...

Bilo je jako dobro. Veliki pozdrav svim novim ljudima koje sam upoznao kao i onima koje znam od prije. Igrači su bili odlični i svaka čast svima. Moram priznati da sam posebno uživao u plemićkim poslovnim sastancima i generalnom vijećanju u svezi paladinstva. Pohvala Mormyu na epizodi sa Silvijem  Cheesy - ljudi, Iskra nije ništa kriva. Bio sam tamo.

Ovaj put smo vam zaboravili naplatiti kako bismo skupili novce za razvoj zemljem, ali ne brinite, drugi put nećemo.  Wink

Pozdrav svima i sretan povratak u vlastite krajeve.

Grof Viljem Prvi Arćibaldović

PS

Ako itko ima slike neka obavezno pošalje Wink
« Last Edit: June 01, 2008, 03:12:55 PM by Thalimar » Logged

Grof Vilijam Kruscshka, Vladar Grofovije Bergamot na Patuljačkim Brdima, sin Arćibalda Kruscshke iz loze Kruscshka što obitavahu podno gore Puška

Greensleeves was all my joy,
Greensleeves was my delight,
Greensleeves was my heart of gold
and who but my lady Greensleeves?
Zlatko Kramparić
Ne pišem puno
*

View Profile
« Reply #42 on: June 02, 2008, 04:32:30 PM »

Drago mi je da vam je bilo dobro. Ja sam se na kraju ipak odlučio da ne dođem. Imao sam previše svojih privatnih obveza da bih došao. Nadam se da ću u budućnosti biti u mogućnosti posjetiti vaš LARP.

Bilo je zabavno i u Zagrebu, u Runi, gdje su u subotu navečer blago nenadano navratili svi članovi Sodoma i Finntrolla. Tulum je bio jeben!

Tajnik
Administrator
No-lifer

View Profile WWW
« Reply #43 on: June 02, 2008, 05:13:26 PM »

Službene brojke:

velićina terena ogromna
Broj ljudi 20
Broj posjetitelja 1
Zabilježenih varanja: 0
Zabilježenih nereda u alkoholiziranom stanju 0
Mrtvih likova 1  Shocked

Sve u svemu kao organizator sam fasciniran, iznenađen i zadovoljan količinom igre, zanimacije ljudi i opčenito željom i interesom za sam događaj.   Grin  Čak i ta famozna kiša je poremetila samo jedno 2 sata igre, jer nitko nije pokisao, vatre su u kampovima gorile unutar 1 sat od prestanka pljuska, par mokrih šatora ali su ljudi jedni drugima pomogli i snašli se  Grin

Sve u svemu nadam se da vam je bilo zabavn... i da ćete doči opet.

Također smatram da od sada bi kemiski WC morao od sada biti prisutan na svim većim događajima.

Za one koji su od četvrtka 8 tokena, za one koji su od petka 6 tokena....

I nadam se da će iduće godine više judi htijeti raditi u krčmi...

I obečajem bolju pivu. Časna pionirska  Grin

"Mormegal je paladin.
Paladin poštuje zakon,
a Mormegal JE zakon
Alvin Adelard
No-lifer

Paladin

View Profile WWW
« Reply #44 on: June 02, 2008, 06:30:57 PM »

Službene brojke:

velićina terena ogromna
Broj ljudi 20
Broj posjetitelja 1
Zabilježenih varanja: 0
Zabilježenih nereda u alkoholiziranom stanju 0
Mrtvih likova 1  Shocked

brojke su zakon!!  u vezi mrtvog lika...on je moj dobar drug i za razliku od mnogih ljudi na zadnjem lifeu on je casno isao u bitku nemareci za svoj zivot. (da da znam bilo vas je na 1 life koji ste isli....ja sam isto bio....al neki su rade malo iza bili)

Sve u svemu kao organizator sam fasciniran, iznenađen i zadovoljan količinom igre, zanimacije ljudi i opčenito željom i interesom za sam događaj.   Grin  Čak i ta famozna kiša je poremetila samo jedno 2 sata igre, jer nitko nije pokisao, vatre su u kampovima gorile unutar 1 sat od prestanka pljuska, par mokrih šatora ali su ljudi jedni drugima pomogli i snašli se  Grin

zaboravio si ona zabavna mala stvorenja koja sam ja imao u satoru zvana DAŽDEVNJACI

Sve u svemu nadam se da vam je bilo zabavn... i da ćete doči opet.

naravno da cemo doci Smiley

Također smatram da od sada bi kemiski WC morao od sada biti prisutan na svim većim događajima.

bio sam jednom u njemu i neznam, nesvida mi se bas.... al za zene je potrebno

Za one koji su od četvrtka 8 tokena, za one koji su od petka 6 tokena....

zakon ja lv 2 sad

I nadam se da će iduće godine više ljudi htijeti raditi u krčmi...

ljudi isplati vam se TRUST  ME... ja i egan dobili svaki po silver za 15min posla skupljanja drva

I obečajem bolju pivu. Časna pionirska  Grin

piva nije tak losa osim kaj se pjeni strasno... onak kad se mlatis cijeli dan nije ti bas bitno kakva je.

Presvetli Vikont Alvin Adelard Paladin Teutonskog Viteškog Reda, vitez Divove glave i reda Zlatnog Fazana, namjesnik te upravitelj Bergamota, nositelj medalje hrabrosti Banova Brijega, ponosni stanovnik Erlindola i Banova brijega.
SLAVA!!!!
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Print 
« previous next »
Jump to: