HomeHelpSearchCalendarLoginRegister

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 10, 2010, 05:12:32 AM

Login with username, password and session length
Search

News

Stats
11977 Posts in 608 Topics by 189 Members
Latest Member: impartialcushio
+  Udruga "Ognjeni Mač"
|-+  LARP - fantasy
| |-+  Naši LARP-ovi (Moderator: Tajnik)
| | |-+  JASKA 6 22.-25.7.2010.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Od kada splanirate biti na događaju?
Već sam tamo Smiley - 2 (8%)
Nisam ni otišao sa Jaske 5 - 4 (16%)
Od ponedjeljak - 2 (8%)
Od srijede - 4 (16%)
Od četvrtka - 2 (8%)
Od petka - 0 (0%)
Dođem samo u subotu - 0 (0%)
Termin mi ne paše Sad - 0 (0%)
Dođem - 5 (20%)
Ne dođem Sad - 5 (20%)
Mooooožda - 1 (4%)
Total Voters: 24

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 Print
Topic: JASKA 6 22.-25.7.2010.  (Read 2692 times)
Lovro
Global Moderator
No-lifer

Your local unfriendly barbarian ...grr...

View Profile WWW
« Reply #90 on: July 21, 2010, 10:35:18 PM »

e, onak, bas nam je super

Dariel
Iskusni član

expert za pi... ljenje željeza...

View Profile
« Reply #91 on: July 25, 2010, 12:47:31 PM »

evo dok je friško:

četvrtak 6/10
Klasični battlegame koji je jako dugo trajao. Iako jako dobro osmišljen, imao je dvije mane. Prva je ta što je poprilično kasno započeo, dosta veliki dio ja bio noću, a time je dosta klasa koje su bazirane na projektilima bile ne baš upotrebljive. Alternative za riješiti taj dan nije bilo, što je dalo dosta monotonosti u sam quest koji se jednostavno složeio u: go and kill. BIlo bi puno bolje da se pored ubijanja mogao ubiti vođa, "uništiti respawn pointi" ili nešto slično.

petak/nedjelja 11/10
Ma bilo bih 12 da se onaj wraith pojavio kao što je rekao, za pola sata  Grin Odličan quest, ima početak, ima zaplet, ima kraj, ima smisla, jebenu koreografiju i ono najvažnije, svi igrači mogli su ga igrati jer su za riješavanje bile potrebne sve klase. Možda malo prebrzo gubljenje života kod wraitha, ali kada se sve sumira ova jaska je ispala taman nekako hard core do krajnjih granica, a da ni u jednom trenutku u ničem nije bilo pretjerano.
Također, zastoj se koristio puno češće za svrhu bolje igre a ne samo da bi išla neka prepirka, sudac je uvijek bio negdje u blizini, udarci i priznavanja istih, na vrhuncu.... Barem što sam ja vidio  Grin

RP 9/10
Svaka čast svima koji su se igrali i na zadnjem životu i bili ispred Erindola kao svoji likovi kada je bila završnica. Što se ostalih tiče, s onim odjavama, jakoooooooo mali broj je to opravdano napravio. Ako ste već na zadnjem, pa ajdete malo u šumu, RP-a radi. Pa samo usporedite odjavu s Alvinom (glupi paladin, ali ipak voli svoga lika) koji je nenaoružan došao do zmajine na zadnjem životu. E u tome je fora, ajmo se igrati. Umrete, e pa jebi ga, izvucite pouku i radite novog lika, ali propustiti ovoliki komad RP-a zbog odjave, ehhhh...

TU SAM TE CEKAO!!!!
Alvin Adelard
No-lifer

Paladin

View Profile WWW
« Reply #92 on: July 25, 2010, 06:04:04 PM »

e zakon nam je bilo!!!

Ja sam se sad otusirao i uzivam.....

ZIVIO BERGAMOT!!!!!!!

SLAVA!!!!

Presvetli Vikont Alvin Adelard Paladin Teutonskog Viteškog Reda, vitez Divove glave i reda Zlatnog Fazana, namjesnik te upravitelj Bergamota, nositelj medalje hrabrosti Banova Brijega, ponosni stanovnik Erlindola i Banova brijega.
SLAVA!!!!
Macchio
Član Udruge
Iskusni član

By any means necessary

View Profile
« Reply #93 on: July 25, 2010, 06:16:57 PM »

bergamot

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Alvin Adelard
No-lifer

Paladin

View Profile WWW
« Reply #94 on: July 25, 2010, 06:22:04 PM »

bergamot

izdajica

Presvetli Vikont Alvin Adelard Paladin Teutonskog Viteškog Reda, vitez Divove glave i reda Zlatnog Fazana, namjesnik te upravitelj Bergamota, nositelj medalje hrabrosti Banova Brijega, ponosni stanovnik Erlindola i Banova brijega.
SLAVA!!!!
Macchio
Član Udruge
Iskusni član

By any means necessary

View Profile
« Reply #95 on: July 26, 2010, 01:29:59 AM »

odrasti

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Dariel
Iskusni član

expert za pi... ljenje željeza...

View Profile
« Reply #96 on: July 26, 2010, 01:54:04 AM »

vidim da netko želi nazad u grad XD

ajmo ljudi, gdje su komentari, ajmoooo buđenjeeeee XD

TU SAM TE CEKAO!!!!
Thalimar
Član Udruge
No-lifer

JA sam Kobold Bard

View Profile WWW
« Reply #97 on: July 26, 2010, 02:10:02 AM »

Moram reći da je meni bilo baš fino  Smiley Hvala svima što su došli i igrali se, ali najviše mojim građanima  Smiley Ekipa, bili ste savršeni, opet kažem, nikad se u mom iskustvu nije skupila toliko koherentna ekipa u gradu koji je konačno funkcionirao i dobro izgledao pa i da je organizacija bila bezveze (što definitivno nije) bilo bi nam zakon skupa igrati Smiley

Pohvale Utvari Tionolu i Zmaju Blissu te generalno trudu oko masaka i koreografije. Buuuu za kišu i prokišnjene šatore. Svaka čast vitezovima i konjanicima i hvala na vjernim seljacima na kraju  Grin

Isto čestitke svima na dobroj igri ali ipak bih za kraj poimence spomenuo

Iskru
Sowu
Urbana
Alvina
Naza

i posebno Ursusa zvanog Medo za kojeg hoćemo da nam što prije dođe  Grin

Ajde živili, baš sam dobre volje  Wink

Kosturi izlaze iz grobova jer žele da viču

SLAVA!

Grof Vilijam Kruscshka, Vladar Grofovije Bergamot na Patuljačkim Brdima, sin Arćibalda Kruscshke iz loze Kruscshka što obitavahu podno gore Puška

Mi imamo, mi imamo dva junačka sina
Grofa dragog Vilijama i našeg Alvina

By narod bergamotski
Bliss
Član Udruge
No-lifer

View Profile
« Reply #98 on: July 26, 2010, 08:06:51 AM »

cetvrtak 3/10

battlegame, nemam nista protiv battlegamea ali je ovo bilo monotono, a da ne spominjem GMO monstere, s razlogom postoji knjiga za to... orkovi na steroidima..pih

petak/subota 9/10
super odrađeno, pohvale peri, slažem se sa darielom za pricu

RP npc 10/10  nuff said

RP pc 6/10 to je veliki korak u odnosu na prijašnje jaske gdje je po mom mišljenju bilo 3/10

cini mi se da je na ovom eventu sve palo na svoje mjesto nekako, grad je bio organiziran i drzali su se kao ekipa, iako u vecini slucajeva ekipa koja se povlaci, ali ekipa svejedno Tongue, krcma se stabilizirala i drago mi je da su se svi pridrzavali pravila za oruzije, mislim da su svi sada donekle sigurniji kad znaju da osoba koja sjedi kraj njega nema naoruzanje pa ne postoji opasnost od zakucavanja Smiley

ukupno samo dva mrtva lika, sigfrid i mormegal, i 80% na zadnjem zivotu

jos jednom svaka cast alvinu na hrabrosti, grof se ustekao kad je vidio da je ovaj jos ziv pa hrabro usetao i on Tongue a najvise pohvala peri

« Last Edit: July 26, 2010, 08:08:53 AM by Bliss » Logged

Lav Petrović
Alvin Adelard
No-lifer

Paladin

View Profile WWW
« Reply #99 on: July 26, 2010, 10:13:12 AM »

ispravit cu te samo...

3 mrtva lika su

daemon je isto izgubio lika

aj da i ja dam mal duzi izvjestaj

cetvrtak 4/10

samo klanje klanje klanje... jedini NPC s kojim se moglo pricati je onaj ivica kojeg smo pokopali Smiley Orkovi prebrzo respawnaju i sva oruzja crvena mi je malo premocno..... nakon sto je umro ivica postalo je monotono

petak/subota 8/10

garantirano bi bilo 10/10 da zbog kise neke stvari nisu bile odgodene, inace super kostimi, RP NPCa i PCa. Krcma funkcionalna napokon kako treba biti, grad ujedinjen.... jako dobro

cestitke svima u gradu na do sada po meni najboljoj organizaciji ikad

Vilijam
Iskra
Urban
Sowa
Naz
Ursus

Najbolja scena je bila posljednja bitka sa zmajem, meni ko paladinu je srce najvise kucalo kad sam cuo poklike seljaka koji su spremni umrijeti da mi pomognu. (dajte svim seljacima paladin quest) Hrabrost tih seljaka inspirirana nasim rijecima je nesto predivno. Osjecaj je bio predivan. 1000 seljaka s vilama protiv 500 tesko oklopljenih konjanika.

U BOJ U BOJ!! ZA ERLINDOL!!!!! ZA GROFA I GROFICU!!!!

joj da... definitvno Aldina mora biti krcmarica i sljedeci put jer joj predobro ide

kad je u grad dosla s onim bubnjicem i najavljivala happy hour XDXDXD preddddoooobroo
« Last Edit: July 26, 2010, 10:31:12 AM by Alvin Adelard » Logged

SLAVA!!!!
Legend
Član Udruge
Forumaš

Bjorn

View Profile WWW
« Reply #100 on: July 26, 2010, 10:36:46 AM »

Ok, ajd da i ovaj ocjenimo i komentiramo:

Četvrtak:
2/10 Horda s crvenim oružjem = loše i neukusno prema ljudima koji nose štitove i oklope, a u manjini su. Dodatno, neprekinuti niz orkova je malo pretjeran, jer da je i svaki imao lifeove, bili bi prejaki CR, u odnosu na GMO koji su imali.

Organizacija:
8/10 Evo bit ću iskren, nisam očekivao da će Pero organizirati ovako dobru priću i koreografiju, ali eto je, stoga pohvale i zahvale tamo gdje spadaju. Prića mi se cijelo vrijeme činila nepovezanom i raspadnutom na nekoliko krakova, dok se na kraju sve nije spojilo u jedan ogromni događaj. Veoma dobro napravljeno.

Igra:
9/10 Svaka čast svima, ovo je bio događaj s najmanje svađa i sranja oko udaraca i offgamea. Dodatno RP je bio na razini doduše uvjek ima prigovora, napišem topic o tome kasnije.

Skupine:
10/10 Ajd konačno imamo relativne skupine. Grad, barbarsku krčmu i ekipu iz šumske kolibe.

Vrijeme:
5/10 Moglo je biti gore... ja sumljam na namjerno prizivanje olujnog nevremena doduše.

Thalimar
Član Udruge
No-lifer

JA sam Kobold Bard

View Profile WWW
« Reply #101 on: July 26, 2010, 10:58:59 AM »

samo klanje klanje klanje... jedini NPC s kojim se moglo pricati je onaj ivica kojeg smo pokopali Smiley Orkovi prebrzo respawnaju i sva oruzja crvena mi je malo premocno..... nakon sto je umro ivica postalo je monotono

U biti, ja sam se tek sad sjetio da je bilo još RPa u četvrtak  Grin Pregovori s glasnikom orkova  Grin

Grof: "Ako će uvjeti dvoboja biti tvoji, onda ćemo se boriti mojim oružjem"
Ork glasnik: "Dobro."
Grof: "Grčka deklinacija!!!"
Ork: "ŠTA?!?!?!"
 Cheesy Grin Grin Cheesy

PS

Slike! Slike!  Smiley

Grof Vilijam Kruscshka, Vladar Grofovije Bergamot na Patuljačkim Brdima, sin Arćibalda Kruscshke iz loze Kruscshka što obitavahu podno gore Puška

Mi imamo, mi imamo dva junačka sina
Grofa dragog Vilijama i našeg Alvina

By narod bergamotski
Urban ruralni
Član Udruge
Iskusni član

"The quest for the perfect educational prank."

View Profile
« Reply #102 on: July 26, 2010, 01:22:30 PM »

naj monster mi je bio wraith (tionol) ..i jebemti ductape prste..scary su bili...definitivno je ovo bila važna jeska sa strane RPa likova/bergamota/krčme/sjeverne straže i šta ti ja znam čega još. vrijeme je bilo pravi bitch,ali osim toga, mi je bilo jebeno (fala peroooo!).

i da, sve pohvale Ursusu, fakat me iznenadilo kolko se opustio, igro i uživio u lika...svaka čast
Naz
Forum Overlord
Administrator
No-lifer

One and only

View Profile WWW
« Reply #103 on: July 26, 2010, 01:34:58 PM »

Evo malo komentara...

Četvrtak - ovo je bilo malo ispod razine za Jasku. Quest je bio malo previše jednostavan, u smislu da je previše straightforward, ne govorim u smislu težine. Horda, respawn i udri, ništa nije bilo ni sa strane. Mogao je biti malo više povezan sa glavnim questom.

Petak/subota - vrhunski! Iako mi se sam razvoj svega nije dopao kao liku, kao igrač mislim da mogu reći da je ovo možda i najbolja Jaska do sad (premda sam morao otići ranije). NPC-ovi raznoliki i smisleni, priča koja nije imala rupa koliko sam mogao vidjeti, i bilo je ful zabavno.

RP najbolji do sad. Naravno, uvijek može i bolje, ali ovo je prvi put do sad da je bio onako full štimung što je zakon. Pohvala svima u gradu, bili ste zakon. Ursusu pogotovo svaka čast, jedan od najboljih novih igrača do sad. Neka ovaj RP kakav je bio sad bude i ostane minimum za buduće događaje, i odmah nam se događaji dižu na višu razinu.

Krčma je bila zakon ovaj put, klopa u pet. isto tako (sub. nisam više bio pa ne mogu komentirati). Vrijeme je moglo biti i bolje.
In-game proglase objavljujem slijedeći tjedan kad se vratim s mora Wink

SLAVA!!!

Pravedni i Časni Maksimilijan Barun Vurnovečki, vladar Barunije Banov brijeg

SLAVA!!!!!
Lovro
Global Moderator
No-lifer

Your local unfriendly barbarian ...grr...

View Profile WWW
« Reply #104 on: July 26, 2010, 02:29:02 PM »

Četvrtak je bio super tučnjava. To nije bio ni battlegame ni quest, imao je elemente oboje ali nije ni jedno ni drugo, trebalo se po meni dodati zauzimanje baza/kampova ubijanje vođa i slićno kao nekakva vrsta live action multiplayer šore gdje je rp relativno nevažan, ali su fragovi važni.

dobije 3/10

Petak/subota je bilo super, quest je taman balansiran po težini, neki djelovi su bili zbunjujući i možda je malo previše bio skrojen za PvM umjesto PvMvP ali je bilo super

8/10

Rp, sve je bolje i bolje.  6/10

Posebne pohvale Peri, Aldini i Andreju, bravo ekipa.

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 Print 
« previous next »
Jump to: